Услуги

В Work&Play MaMaYo се стараем да сме тук за вас, когато ви е трудно да напаснете всичко с работата и децата. Кафето е плюс.

 

Именно заради това ви предлагаме различни услуги, които имат за цел да ви улеснят.

mamayo-uslugi-work-and-play-почасово гледане на деца почасова грижа за деца

Coworking with kids

Аниматор за детето, място за работа за Вас.  

Аниматор

За всяко ваше събитие може да осигурим сигурно забавление! Страхотни аниматори за всяко парти, които гарантирано ще сложат усмивка на детските лица.

Транспорт

Ако и на вас често ви се налага бързо да се изтрелвате от офиса, за да вземете детето навреме от детска градина или училище, може да ви отменим. Предлагаме ви вземане и транспорт до заведението. Детето ще си поиграе в детския кът, докато дойдете.

Свободна игра

Понякога кафето е много по-приятно на място, където детето може да играе свободно.

При нас може да поиграете всеки делничен ден.

Под наем

Можете да наеме нашето място за всяко събитие - рожден ден, погача, кръщене. Ако желаете да използвате само помещението, това е най-удачния вариант.

Лятна занималня

Детската ни лятна занималня е идеално място за децата, където те ще могат да прекарат лятото с обучен персонал и много приятели. Дворът ни е на разположение постоянно, така че освен да учим нови неща, определено ще се забавляваме. 

Почасова грижа

Често ни се налага да бързаме с дете в ръка, докато обикаляме по разни задачки. Лесно е - оставете вашия малчуган при нашите аниматори, през това спокойно свършете това, което сте си наумили. А защо не и да отидете на кино?

Фотограф

Работим със страхотния фотограф Благовест Заимов, който ще запечата веселите моменти и така ще им се наслаждвате във времето. В "Галерия" може да се убедите в това.

Украса

Украсата е завършекът на всяко парти! Определете бюджет и ние ще ви предложим различни варианти. Фотокът, арки и платна с надпис или любим герой. Тематична украса или нещо семпло, изборът е ваш.

X